jueves, 5 de diciembre de 2013

VISITA DEL SR. ALCALDE PARA INAUGURAR DISTINTAS OBRAS REALIZADAS EN NUESTRO BARRIO

  • ACTUALITAT | 
  • CAN PARELLADA MILLORA L'ESPAI PÚBLIC AMB TRES PETITES ACTUACIONS URBANÍSTIQUES
Satisfacció veïnal
05.12.2013

Can Parellada millora l'espai públic amb tres petites actuacions urbanístiques

L’alcalde i diversos regidors han visitat un antic solar en desús al carrer França, ara reconvertit en dues pistes de petanca. També s'ha millorat una àrea infantil al carrer Amèrica i s'han fet escales al carrer Europa.

Can Parellada millora una part del seu urbanisme amb tres noves actuacions d’arrenjament de voreres i remodelació d’espais públics. L’alcalde de Terrassa i diversos regidors han visitat aquest dijous a la tarda un petit espai en desús del carrer França que s’ha reconvertit en dues pistes de petanca.

També s’han millorar una àrea de jocs infantils del carrer Amèrica, reforçant la separació del parc amb el carrer. Al carrer Europa s’ha refet la vorera de davant de l’Escola de Josep Ventalló. Una petita inversió, d’acord amb les demandes veïnals, que contribueix al benestar general del barri. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha destacat que “de fet eren actuacions que s’han treballat molt al costat de l’associació de veïns. Eren demandes que ens van fer un dia que vam fer una visita d’algunes actuacions. En definitiva es tracta de fer millores a l’espai públic, dignificar-lo i millorar la qualitat de vida dels barris”.

El president de l'Associació de Veïns, Francisco Rosa ha reblat que “són petites actuacions però que realment ens donen una rendibilitat com a ciutadans de millorar la nostra qualitat de vida. Són actuacions que no tenen un gran cost i alhora són peticions que hem fet els veïns”. Les pistes de petanca s’han instal·lat en un antic solar en un nivell intermedi entre els carrers França i Bulgària. També s’ha instal·lat l’enllumnetat i el mobiliari urbà per l’estada.

En els jocs infantils del carrer Amèrica s’hi ha posat nou arbrat que permetrar donar ombra als bancs existents. També s’ha instal·lat el sistema de reg pertinent, la millora de l’accés per les voreres i s’hi ha instal·lat una font. Davant de l’escola Josep Ventalló, s’ha refet la vorera creant unes escales de connexió entre l’escola i la zona d’accés a la plaça Ibèria. Les escles s’han fet sobre el caminet generat pel pas del talús al carrer Europa. 
No hay comentarios:

Publicar un comentario